تحولات منطقه

۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۴
کد مطلب: ۳۹۴۵۸۹

ستاره تیم ملی ولز هر گونه مشورت گرفتن از کریستیانو رونالدو براب زدن ضربات پنالتی را رد کرد.

گرث بیل مشورت با رونالدو را تکذیب کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، بر اساس گزارش سایت goal گرت بیل معتقد است در زدن ضربات ایستگاهی سبک خاص خود را دارد و هرگز از رونالدو در این باره کمک نگرفته است.

گرت بیل تاکنون موفق شده است در جام ملت های اروپا دو گل از روی ضربات ایستگاهی به ثمر برساند. این در حالی است که هم تیمی او در رئال مادرید یعنی کریستیانو رونالدو از ۳۶ ضربه ایستگاهی آخر خود در رقابتهای مختلف موفق به گل کردن هیچ یک از آنها نشده است. از جمله ۵ ضربه ایستگاهی در جریان دو بازی برابر ایسلند و اتریش که پرتغال هر دو بازی را با تساوی به پایان برده است.

گرت بیل در پاسخ به این سوال مبنی بر کمک گرفتن از رونالدو در زدن ضربات ایستگاهی گفت: نه. واقعا چنین چیزی وجود ندارد. من شیوه و سبک خودم را دارم و نیازی به مشاوره رونالدو در این خصوص ندارم. این طبیعی است که ما در تمرینات در کنار هم قرارداریم و با هم تمرین می کنیم اما هر کدام سبک مختلفی در زدن این ضربات داریم. به خصوص در ضرباتی که به دروازه نزدیک تر هستند. من همیشه سخت تمرین و تلاش می کنم و این بسیار زیبا است که میبینم تاکنون دو ضربه ام در این مسابقات گل شده است.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha